Τρεις πνιγμοί λουόμενων σε Ερέτρια, Λαγονήσι και Ρέθυμνο - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

25.7.22

Τρεις πνιγμοί λουόμενων σε Ερέτρια, Λαγονήσι και Ρέθυμνο


 Τρεις πνιγμοί λουόμενων σημειώθηκαν τις τελευταίες ώρες, σε Ερέτρια, Λαγονήσι και Ρέθυμνο.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού, χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα 88χρονη ημεδαπή, στη θαλάσσια περιοχή “NEA AKTH MAΛΑΚΩΝΤΑ” στην Ερέτρια. Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Ερέτριας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.


Επίσης, χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα 87χρονη ημεδαπή, στη θαλάσσια περιοχή Λαγονησίου. Αρχικά, της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από λουόμενο, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας,  όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης του  Λιμεναρχείου Σαρωνικού, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.


Τέλος, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα 52χρονος αλλοδαπός, στη θαλάσσια περιοχή “ΠΛΑΚΙΑΣ” Δήμου Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου. Αρχικά, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σπηλίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του και εν συνεχεία στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.


Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Αγίας Γαλήνης. 

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.