Νεκρός ο 75χρονος που χάθηκε στη θάλασσα στο Σουσάκι Κορινθίας - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

29.7.22

Νεκρός ο 75χρονος που χάθηκε στη θάλασσα στο Σουσάκι Κορινθίας


 Νεκρός εντοπίστηκε πριν από λίγο στην θαλάσσια περιοχή στην Αλμυρή Κορινθίας ο 75χρονος άνδρα τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το μεσημέρι.


Ο άτυχος άνδρας είχε πάει στις 12:00 το μεσημέρι στην θαλάσσια περιοχή στο Σουσάκι Κορινθίας για μπάνια και λίγη ώρα μετά χάθηκαν τα ίχνη του με αποτέλεσμα να ενημερωθεί το Λιμεναρχείο Κορίνθου και το Λιμεναρχείο Αγίων Θεοδώρων και να ξεκινήσει από εκείνη την ώρα μεγάλη έρευνα για τον εντοπισμό του .


Η σορός του 75χρονου εντοπίστηκε από σκάφος του Λιμενικού και μεταφέρθηκε στην προβλήτα στα Ίσθμια όπου ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την μετέφερε στο Νοσοκομείο Κορίνθου για νεκροψία νεκροτομή.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.