«Aviva»: Το πλωτό αστέρι των 200 εκατ. ευρώ του ιδιοκτήτη της Tότεναμ είναι στην Πελοπόννησο - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

27.7.22

«Aviva»: Το πλωτό αστέρι των 200 εκατ. ευρώ του ιδιοκτήτη της Tότεναμ είναι στην Πελοπόννησο


 Η εντυπωσιακή, πολυτελής και… πανάκριβη θαλαμηγός ονόματι «Aviva» βρίσκεται στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο λιμάνι της Μάνης, όπου ο κάτοχός της Τζο Λιούις απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του.

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της Τότεναμ, επέλεξε τον γραφικό κόλπο της Μάνης για να κάνει μια στάση, καθώς τα τελευταία 24ωρα ταξιδεύει με την θαλαμηγό του στην χώρα μας.

Η θαλαμηγός «Aviva» ανήκει στην κατηγορία των «Mega-yachts» και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 50 μεγαλύτερα γιοτ στον κόσμο.

Μια «βόλτα» στο εσωτερικό της θαλαμηγού…

Έχει συνολικά έξι ορόφους και μπορεί να φιλοξενήσει έως 16 άτομα, ανεξάρτητα από τα 25 άτομα του πληρώματος που εργάζονται σε αυτή. Διαθέτει μία πολυτελή σουίτα, η οποία ανήκει στον ιδιοκτήτη, αλλά και οκτώ τεράστιες και εντυπωσιακές καμπίνες στις οποίες διαμένουν οι καλεσμένοι του.

Περιλαμβάνει επίσης spa, υδρομασάζ, ένα δωμάτιο-ντουλάπα, πολλά σαλόνια και τραπεζαρίες, ένα μεγάλο μπαρ, μια αίθουσα κινηματογράφου, ένα εσωτερικό γήπεδο padel αλλά και έναν εξωτερικό χώρο για εκδηλώσεις και προβολές ταινιών κάτω από τα αστέρια.
Εσωτερικά έχει πατώματα από παρκέ αλλά και μάρμαρο, δερμάτινους καναπέδες και εντυπωσιακά διακοσμητικά στοιχεία.

Σχεδιάστηκε από το βρετανικό στούντιο «Reymond Langton Design», που ειδικεύεται στην εσωτερική διακόσμηση των superyachts, ενώ ταξιδεύει με ταχύτητα 11 μίλια την ώρα χρησιμοποιώντας μόνο τους ηλεκτροκινητήρες του.

Η μήκους 98 μέτρων θαλαμηγός κόστισε στον Τζο Λιούις το αστρονομικό ποσό των 200 εκατομμυρίων ευρώ.

Δείτε το βίντεο: