Λήμνος: Το Aqua Blue έσπευσε σε διάσωση - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

26.7.22

Λήμνος: Το Aqua Blue έσπευσε σε διάσωση


 Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Παρασκευής στο επιβατηγό πλοίο Aqua Blue εν πλω για Λήμνο, όταν υπήρξε σήμα κινδύνου 12 νμ βορειοδυτικά του Αγίου Ευστρατίου και δόθηκε εντολή να ερευνήσει το σημείο. Σύμφωνα όμως με τη νεότερη ενημέρωση του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος ο συναγερμός τελικά ήταν εσφαλμένος.  


Ειδικότερα, οι επιβάτες του πλοίου ενημερώθηκαν ότι το σκάφος έπρεπε να επέμβει σε διάσωση, καθώς υπήρξε σήμα κινδύνου και το Aqua Blue ήταν το κοντινότερο πλοίο που υπήρχε στην περιοχή, οπότε έπρεπε να σπεύσει προς βοήθεια. Τελικά, η υπόθεση είχε αίσιο τέλος, καθώς διερευνήθηκε το σημείο, χωρίς να εντοπιστεί κάτι και θεωρήθηκε λάθος του ραντάρ. Το πλοίο συνέχισε το δρομολόγιό του προς το λιμάνι της Λήμνου.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.