Π.Ε.Α.Λ.Σ: Καμία απάντηση δεν οφείλει η ΠΕΑΛΣ στους ανακριτές της ΠΟΕΠΛΣ - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

30.7.22

Π.Ε.Α.Λ.Σ: Καμία απάντηση δεν οφείλει η ΠΕΑΛΣ στους ανακριτές της ΠΟΕΠΛΣ

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Λ.Σ (ΠΕΑΛΣ)

Πειραιάς,  30-07-2022 

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.200/Ε/38/2022 


 Με αφορμή πρόσφατο Δελτίο τύπου της ΠΟΕΠΛΣ.


Καμία  απάντηση δεν οφείλει η ΠΕΑΛΣ στους ανακριτές της ΠΟΕΠΛΣ .


Η ΠΕΑΛΣ θα μπορούσε να παρέχει διευκρινήσεις σε αυτούς που εκδίδουν τις αποφάσεις και ορίζουν τα μέλη του συμβουλίου μεταθέσεων και προσφυγών.


Τα ανακριτικά πρότυπα και οι μέθοδοι που ακολουθεί μερίδα συνδικαλιστών της ΠΟΕΠΛΣ αποσκοπούν στην τρομοκράτηση τη φίμωση και την κατάπνιξη οποιασδήποτε  διαφορετικής άποψης.


Δεν χρειάζεται να τονίσουμε που παραπέμπουν και σε ποιες εποχές αυτές οι συμπεριφορές.


Απλά θα υπενθυμίσουμε ότι  τις τακτικές ίδρυσης αντισωματείων,  φρόντισαν να τις επισημοποιήσουν οι ίδιοι και κατά την πρόσφατη συνάντηση τους στις 21/07/2022 με τον κ.ΥΝΑΝΠ.


Δηλώνουμε απερίφραστα ότι κατά τη συμμετοχή μας στα συμβούλια εκπροσωπούμε όλους τους Α/Ξ ΛΣ και όλα τα στελέχη που είναι όχι μόνο της ΠΟΛ αλλά και της ΠΟΕΠΛΣ, τα οποία υφίστανται την άδικη αντιμετώπιση είτε από πλευράς διοίκησης είτε από πλευράς οργανωμένων δήθεν συνδικαλιστικών συμφερόντων που εξυπηρετούν τον παλαιοκομματισμό, τον παραγοντισμό και προσωπικά συμφέροντα.


Δηλώνουμε επίσης ότι εξετάζετε ο τρόπος της εκπροσώπησης όλων αυτών των στελεχών  να λάβει  επίσημα και θεσμικό χαρακτήρα.


Οι ένθερμοι υποστηρικτές τις συνδοιήκησης απέτυχαν παταγωδώς με τη συμμετοχή τους στην έκδοση του πδ 11/21 περί μεταθέσεων.


Αρκεί κάποιος να ανατρέξει στην από 21/7/2022 ανακοίνωση τους με την οποία ομολογούν την αποτυχία τους και ζητούν να επιστρέψουν στο προηγούμενο καθεστώς  μεταθέσεων , συνεπώς δεν δικαιούνται να υψώνουν οποιαδήποτε φωνή σήμερα παρά μόνο οφείλουν δημόσια συγνώμη  στα χιλιάδες στελέχη του Λιμενικού σώματος.


Βέβαια αν τόσο πολύ το επιθυμούν ,υπάρχει ο κατήφορος της συναλλαγής και των συμψηφισμών. Με το ζόρι, κανείς δεν μπορεί να τους αλλάξει ή να τους εμποδίσει.  

Πηγή 


No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.