ΕΚΤΑΚΤΟ- Σαμοθράκη: Επεισόδια και καμένο περιπολικό του Λιμενικού σε πορεία αναρχικών - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

29.7.22

ΕΚΤΑΚΤΟ- Σαμοθράκη: Επεισόδια και καμένο περιπολικό του Λιμενικού σε πορεία αναρχικών


 Επεισόδια προκάλεσε ομάδα νεαρών αναρχικών στην Σαμοθράκη πριν λίγη ώρα καίγοντας μάλιστα με βόμβα μολότοφ ένα περιπολικό του Λιμενικού.

 


Όλα ξεκίνησαν όταν περίπου 300 άτομα  συγκεντρώθηκαν στο νησί και διαμαρτυρήθηκαν με πορεία γιατί απαγορεύθηκε η διεξαγωγή φεστιβάλ το οποίο χωρίς καμία άδεια ήθελαν να διοργανώσουν. Οι κάτοικοι αντεδρασαν έντονα με αποτέλεσμα να απαγορευθεί διεξαγωγή του.


Στην πορεία διαμαρτυρίας μπροστά στο Λιμενικό κάποια άτομα.εαπασαν το τζαμί περιπολικού και πέταξαν μέσα μολότοφ προκαλώντας πυρκαγιά που έσβησε η Πυροσβεστική η οποία βρισκόταν στο σημείο.


Η κατάσταση… μυρίζει.μπαρούτι, οι κάτοικοι αγανακτισμένοι από όσα συμβαίνουν χρόνια τώρα από συγκεκριμένη ομάδα νεαρών που ασύδοτα να κάνει ότι θέλει έχουν εξαγριωθεί, ενώ οι αναρχικοί κατευθύνθηκαν προς τα Θερμά.

Με σκάφος του λιμενικού μεταφέρονται εκτάκτως αυτή τη στιγμή από την Αλεξανδρούπολη στη Σαμοθράκη αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, λόγω των σοβαρών επεισοδίων που προκάλεσαν αναρχικοί καίγοντας περιπολικό του λιμενικού κατά τη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας.

Όπως βλέπετε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του evros-news.gr το περιπολικό μέσα στο οποίο πέταξαν βόμβες μολότοφ κάποιοι νεαροί αναρχικοί, επειδή τους απαγόρευσαν την διοργάνωση εκδήλωσης χωρίς άδεια και χωρίς ουδείς να γνωρίζει τι ακριβώς θα γίνει σε αυτήν υπέστη σοβαρές ζημιές.

Η Πυροσβεστική που όχημά της βρισκόταν εκεί κοντά επενέβη και έσβησε την φωτιά αποτρέποντας την ολοκληρωτική καταστροφή του περιπολικού.

Η κατάσταση στο νησί είναι έκρυθμη, οι κάτοικοι είναι εξαγριωμένοι αφού η υπομονή τους μέχρι τώρα έχει εξαντληθεί από την παρουσία μιας μερίδας ασύδοτων αναρχικών που πιστεύουν ότι μπορούν ανεξέλεγκτα να κάνουν ότι θέλουν στο νησί και ιδιαίτερα στην περιοχή των Θέρμων.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.