Σύλληψη αλλοδαπών για ναρκωτικά στην Πάτρα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

26.7.22

Σύλληψη αλλοδαπών για ναρκωτικά στην Πάτρα


Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών, ηλικίας 52 και 55 ετών προέβησαν, απογευματινές ώρες την 22-07-2022, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείο Πάτρας, για παράβαση του νόμου 4139/13 ¨περί εξαρτησιογόνων ουσιών¨


Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, διαπιστώθηκε ότι ο 52χρονος έφερε εντός σακιδίου, μία χάρτινη συσκευασία περιέχουσα φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού μικτού βάρους σαράντα τριών γραμμαρίων (43γρ.) και μία συσκευασία που περιείχε κατεργασμένη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους δεκατεσσάρων γραμμαρίων (14γρ.), ενώ στις αποσκευές της 55χρονης βρέθηκε ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης.


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών και ο μεταλλικός τρίφτης. 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.