Σύλληψη αλλοδαπών στη Πάτρα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

29.7.22

Σύλληψη αλλοδαπών στη Πάτρα


 Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών ηλικίας 30 και 32 χρονών, προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.


Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, εντοπίστηκαν οι ανωτέρω να αποπειρώνται να εξέλθουν παράνομα από τη χώρα, ενώ δε διέθεταν τα απαιτούμενα ταξιδιωτικά έγγραφα που να επιτρέπουν τη νόμιμη παραμονή τους σε έδαφος SCHENGEN.


Επιπλέον, για τον 30χρονο υπήρχε καταχώρηση με το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου, ενώ για τον 32χρονο το μέτρο της άρνησης εισόδου σε έδαφος SCHENGEN καθώς και της απαγόρευσης εισόδου στην χώρα.


Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.