Ναύπλιο: «Άγιο» είχε γυναίκα που παρασύρθηκε από τα κύματα - Την άκουσε νεαρός και ειδοποίησε το Λιμενικό - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

27.7.22

Ναύπλιο: «Άγιο» είχε γυναίκα που παρασύρθηκε από τα κύματα - Την άκουσε νεαρός και ειδοποίησε το Λιμενικό


 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από το Λιμενικό επιχείρηση διάσωσης μιας 33χρονης κολυμβήτριας στο Ναύπλιο, τις απογευματινές ώρες της Τρίτης 26 Ιουλίου.


Σύμφωνα με πληροφορίες του argolikeseidhseis.gr, η νεαρή Ελληνίδα κολυμβήτρια είχε πάει για μπάνιο στην τοποθεσία «Νεράκι», μια μικρή παραλία ανάμεσα στην Αρβανιτιά και την Καραθώνα.


Η κοπέλα απομακρύνθηκε πολύ από το σημείο όπου είχε πέσει με αποτέλεσμα οι δυνάμεις της να την εγκαταλείψουν και αδυνατούσε να γυρίσει πίσω.


Για καλή της τύχη, νεαρός που άκουσε τις εκκλήσεις της για βοήθεια, την εντόπισε και ενημέρωσε το Λιμεναρχείο.


Στο σημείο έφτασε σκάφος του Λιμενικού με στελέχη του Λιμεναρχείου Ναυπλίου και ιδιωτικό ταχύπλοο με ιδιώτη ναυαγοσώστη από το θαλάσσιο πάρκο που λειτουργεί στην Καραθώνα και ανέσυραν από τη θάλασσα την εξουθενωμένη 33χρονη, τη μετέφεραν στην ακτή όπου και την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Αργολίδας και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.


Πηγή : argolikeseidhseis.gr

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.