Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στην Καβάλα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

28.7.22

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στην Καβάλα


 Στη σύλληψη ενός 31χρονου ημεδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, για παράβαση του νόμου 4139/13 “περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλες διατάξεις”.


Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του κεντρικού λιμένα Καβάλας, ο ανωτέρω εντοπίστηκε να κατέχει, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης σε νάιλον συσκευασία συνολικού μικτού βάρους δύο γραμμαρίων και δύο δεκάτων του γραμμαρίου (2,2γρ.), μία νάιλον συσκευασία με καπνό εμποτισμένο με έλαιο κάνναβης μικτού βάρους τριάντα έξι γραμμαρίων (36γρ.) και ένα (01) γυάλινο βαζάκι με υπολείμματα ελαίου κάνναβης.


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω ανευρεθέντα.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.