Πειραιάς : Σύλληψη ημεδαπού απο τα στελέχη του Α' Λιμενικού Τμήματος Τζελέπη - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

29.7.22

Πειραιάς : Σύλληψη ημεδαπού απο τα στελέχη του Α' Λιμενικού Τμήματος Τζελέπη


 Στη σύλληψη ενός 26χρονου ημεδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στον λιμένα Πειραιά, στελέχη του Α' Λιμενικού Τμήματος Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά για παράβαση του άρθρου 372 Π.Κ. «Κλοπή».


Ειδικότερα, μετά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, προερχόμενο από Ηράκλειο Κρήτης και κατά την διαδικασία αποβίβασης των επιβατών, έλαβε χώρα καταδίωξη από μέλη πληρώματος του πλοίου και στη συνέχεια από στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής, του ανωτέρω ημεδαπού, ο οποίος υπεδείχθη από αλλοδαπή επιβάτιδα, ότι είναι ο δράστης κλοπής του κινητού της τηλεφώνου.


Εν συνεχεία, μετά από σωματική έρευνα και έρευνα στις αποσκευές του, διαπιστώθηκε να φέρει μεταξύ άλλων συνολικά πέντε (05) κινητά τηλέφωνα, ενώ η μια συσκευή κινητού τηλεφώνου αναγνωρίστηκε από την ανωτέρω αλλοδαπή επιβάτιδα.


Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.