Κρήτη: Εντυπωσιακές εικόνες από πολυτελές γιοτ, αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Σούδας - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

25.7.22

Κρήτη: Εντυπωσιακές εικόνες από πολυτελές γιοτ, αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Σούδας


 Από το πρωί της Κυριακής τις εντυπώσεις κλέβει ένα πελώριο γιοτ  που είναι αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Σούδας.


Το επιβλητικό γιοτ αξίας... αρκετών εκατομμυρίων μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ένα «πλωτό» σπίτι. Και αυτό κυρίως γιατί ο  ιδιοκτήτης του αξιοποιεί το σκάφος ως κατοικία ή ως γαρφείο, κάθε φορά που  βρίσκεται μακριά από το σπίτι του.

yaght
yaght1


Το «Αviva» είναι ένα μηχανοκίνητο σκάφος μήκους 98 μέτρων. Είναι το τέταρτο κατά σειρά σκάφος με το συγκεκριμένο όνομα που κατασκευάστηκε για τον Βρετανό επιχειρηματία, Τζο Λούις.

Ο ιδιοκτήτης του σκάφους, ο Τζο Λούις, είναι πασίγνωστος δισεκατομμυριούχος με τη περιουσία του να ξεπερνάει τα 4,33 δισ. λίρες και μάλιστα είναι ο κατά πλειοψηφία ιδιοκτήτης της βρετανικής ποδοσφαιρικής ομάδας Τότεναμ.

yaght2
yaght3

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.