Προσάραξη σκάφους στη Νάξο – Άμεση η κινητοποίηση του Λιμενικού - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

26.7.22

Προσάραξη σκάφους στη Νάξο – Άμεση η κινητοποίηση του Λιμενικού


 Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Νάξου, για προσάραξη του Ι/Φ σκάφους “GREEN SELENE” σημαίας Μεγάλης Βρετανίας, με δύο (02) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά της νησίδας “ΔΡΙΜΑ”.


 

Άμεσα, τέθηκαν σε ετοιμότητα δύο (02) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ στην εν λόγω περιοχή μετέβησαν το Α/Κ “ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΩΣΤΑΣ” Ν.ΚΑΛΥΜΝΟΥ 599 και το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΥΣΟΠΗΓΗ” N.N. 39, όπου εντόπισαν το Ι/Φ σκάφος και περισυνέλεξαν τους επιβαίνοντες.


Στη συνέχεια, με τη συνδρομή του “ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΥΣΟΠΗΓΗ”, το “GREEN SELENE” προσέδεσε με ασφάλεια στην μαρίνα Κουφονησίου.


Από το Λιμεναρχείο Νάξου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ι/Φ σκάφους μέχρι την αποκατάσταση της ζημιάς, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.