Πειραιάς : Σύλληψη ημεδαπού απο τα στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών (ΚΕΑ) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

29.7.22

Πειραιάς : Σύλληψη ημεδαπού απο τα στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών (ΚΕΑ) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά


 Στη σύλληψη ενός 40χρονου ημεδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών (ΚΕΑ) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, εντός του λιμένα Πειραιά, για παράβαση των άρθρων 167, 169 και 308 του Π.Κ.


Συγκεκριμένα, ο 40χρονος είχε επιβιβαστεί σε Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο που ελλιμενιζόταν στον οικείο λιμένα και ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης, επέδειξε απρεπή συμπεριφορά, δημιουργώντας προβλήματα στο πλήρωμα και στους επιβάτες.


Στη συνέχεια, παρά τις παραινέσεις των ανωτέρω στελεχών Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. με ήρεμο και ευγενικό τρόπο να τους ακολουθήσει, ο εν λόγω ημεδαπός δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις τους, εξυβρίζοντας και απωθώντας ένα εξ αυτών, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.


Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.