Σαμοθράκη: Πολύ σοβαρό περιστατικό διακομιδής 37χρονης, πραγματοποιήθηκε τη νύχτα με επιτυχία απ’ το Λιμενικό - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

28.9.23

Σαμοθράκη: Πολύ σοβαρό περιστατικό διακομιδής 37χρονης, πραγματοποιήθηκε τη νύχτα με επιτυχία απ’ το Λιμενικό


 Ένα πολύ σοβαρό και επείγον περιστατικό 37χρονης αλλοδαπής γυναίκας η οποία έπρεπε να διακομισθεί στην Αλεξανδρούπολη απ’ την Σαμοθράκη, αντιμετωπίσθηκε με επιτυχία από το Λιμενικό.

Αρχικά αντιμετωπίσθηκε με πολύ μεγάλη αποτελεσματικότητα από τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Σαμοθράκης Γεννάδιο Διαμαντόπουλο, την αγροτική ιατρό Αθανασία Γιαννοπούλου και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό. Στη συνέχεια έπρεπε να βρεθεί λύση για να φύγει η ασθενής άμεσα για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο δήμαρχος Σαμοθράκης Νίκος Γαλατούμος εξιστορώντας την δύσκολη αυτή διακομιδή και δίνοντας συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλλαν:

“Διαθέσιμο μεταφορικό μέσο λόγω καιρικών συνθηκών δεν υπήρχε , ούτε καν τράτα (λόγω εργασίας) στο λιμάνι διαθέσιμη. Για ακόμη μία φορά οι φύλακες άγγελοι μας και συγκεκριμένα οι λιμενικοί του Λιμενικού Σκάφους 617 της Αλεξανδρούπολης, με επικεφαλής τον καπετάνιο και το πλήρωμα του τους οποίους ευχαριστώ προσωπικά και ότι και να πω θα είναι λίγο, ανέλαβαν αυτό το πολύ δύσκολο περιστατικό. Με ρίσκο την ζωή τους να το μεταφέρουν με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Επίσης ευχαριστώ την Λιμενάρχη τής Αλεξανδρούπολης κυρία Ραλλού Ουζούνογλου, καθώς και τον κύριο Μανώλη Παπαγιαννάκη από το Λιμενικό Τμήμα της Σαμοθράκης, για την άριστη επικοινωνία και συνεργασία.

Τέλος να ευχαριστήσω την Υποδιοικήτρια τής 4ης ΥΠΕ κυρία Ειρήνη Χατζοπούλου, για το τεράστιο ενδιαφέρον πού έδειξε καθώς και την βοήθεια του Αντιδημάρχου μου του κυρίου Νίκου Κυλίμου!! ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΎ ΌΛΟΥΣ”.

Σαμοθράκη: Πολύ σοβαρό περιστατικό διακομιδής 37χρονης, πραγματοποιήθηκε τη νύχτα με επιτυχία απ’ το Λιμενικό