Θάσος: Χειροπέδες σε πλοίαρχο για παράλειψη λήψης μέτρων προστασίας σε πλοίο – Τι συνέβη - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

28.9.23

Θάσος: Χειροπέδες σε πλοίαρχο για παράλειψη λήψης μέτρων προστασίας σε πλοίο – Τι συνέβη


 Ο πλοίαρχος δεν μερίμνησε για την ασφαλή πρόσδεση του πλοίου, κατά τη διάρκεια εκφόρτωσης οχημάτων σε αυτό, με αποτέλεσμα ο καταπέλτης να ακουμπήσει στη θάλασσα.


Η πλήρης ανακοίνωση του λιμενικού σώματος

Στη σύλληψη ενός ημεδαπού Πλοιάρχου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Θάσου, για παράβαση του άρθρου 235 παρ. 1 (Κ.Δ.Ν.Δ.) “Παράλειψη λήψης μέτρων για τη προστασία των επιβαινόντων”.


Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια εκφόρτωσης οχημάτων από το εν λόγω πλοίο στον Νέο Λιμένα Θάσου, ο ανωτέρω Πλοίαρχος δε μερίμνησε για την ασφαλή πρόσδεση του πλοίου, με αποτέλεσμα ο καταπέλτης να ακουμπήσει στη θάλασσα.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.