Απόφαση μεταθέσεων 2023 : Αποδοχή των προτάσεων του Αρχηγού ΛΣ - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

29.9.23

Απόφαση μεταθέσεων 2023 : Αποδοχή των προτάσεων του Αρχηγού ΛΣ


 Αναγνώστης “Γνώστης” για τις μεταθέσεις του Λιμενικού “διευκρινίζει”…

Λίγες ημέρες μετά την παραίτηση και αποχώρηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Λιμενικής Πολιτικής η ηγεσία του Λιμενικού Σώματος συνεκάλεσε το Συμβούλιο Τακτικών Μεταθέσεων και αποφάσισε πληθώρα μετακινήσεων στελεχών του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ.


Οι μεταθέσεις αυτές προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις σε τέτοιο σημείο, που δέκα και πλέον ημέρες μετά την συνεδρίαση του συμβουλίου, αυτές δεν έχουν ακόμη καν ανακοινωθεί και κοινοποιηθεί.


Παράλληλα «κάποιοι», προφανώς για να απαλύνουν τις αντιδράσεις και να μεταφέρουν τις ευθύνες τους, αναζητώντας αποδιοπομπαίους τράγους διαδίδουν ότι οι συγκεκριμένες μεταθέσεις είχαν αποφασιστεί και υπογραφεί και μάλιστα ονομαστικά από τον τέως Υπουργό Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, πριν την αποχώρησή του από το Υπουργείο.


Οι κακοπροαίρετοι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ γνωρίζουν πολύ καλά και αν δεν το γνωρίζουν να το πληροφορηθούν, ότι το μόνο που έκανε ο τέως Υπουργός ήταν να υπογράψει και μάλιστα μετά από ιδιαίτερη πίεση του ιδίου του Αρχηγού ΛΣ, τον αριθμό των θέσεων ανά υπηρεσία του Λιμενικού Σώματος, στις οποίες, σύμφωνα με τις ανάγκες του Αρχηγείου, έπρεπε να μετατεθούν μέλη του προσωπικού.


Και βέβαια επί της εισηγήσεως αυτής ο τ. Υπουργός, αλλά και ο κάθε Υπουργός, δεν θα μπορούσε να έχει διαφορετική άποψη από αυτούς, που θεσμικά θα πρέπει να γνωρίζουν και να εισηγούνται ανάλογα

με τις υπηρεσιακές ανάγκες του Σώματος.


Αυτά τα λίγα και συγκεκριμένα για ενημέρωση της κοινής γνώμης και κυρίως του προσωπικού του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ.

Πηγή