Αλλάζει ώρες το νυχτερινό ρεύμα από 1η Νοεμβρίου - Το χειμερινό ωράριο - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

17.10.23

Αλλάζει ώρες το νυχτερινό ρεύμα από 1η Νοεμβρίου - Το χειμερινό ωράριο


 Ξεκινά σε δύο εβδομάδες να τίθεται σε ισχύ το χειμερινό ωράριο για το νυχτερινό ρεύμα. Το τιμολόγιο θα ισχύει έως τις 30 Απριλίου 2024, όπως ανακοίνωσε η ΔΕΗ, και θα επιστρέψει πάλι στο θερινό ωράριο.


Υπενθυμίζεται ότι το μειωμένο τιμολόγιο τον χειμώνα είναι τμηματικό. Πιο αναλυτικά, το νυχτερινό ρεύμα τον χειμώνα ισχύει τις εξής ώρες:


Από τις 15:00 έως τις 17:00 και από τις 02:00 έως τις 08:00 για τους πελάτες που είναι συνδεδεμένοι στο δίκτυο της ηπειρωτικής χώρας και των διασυνδεδεμένων νησιών.

Από τις 15:30 έως τις 17:30 και από τις 02:00 έως τις 08:00 για τους πελάτες των μη διασυνδεδεμένων νησιών.

«Όλα τα οικιακά προγράμματα της ΔΕΗ εξακολουθούν να δίνουν αξία στους κατόχους νυχτερινών μετρητών, οι οποίοι απολαμβάνουν χαμηλότερες τιμές τις ώρες του μειωμένου τιμολογίου. Επιπλέον του μειωμένου "νυχτερινού" τιμολογίου, η ΔΕΗ, στο πλαίσιο της πελατοκεντρικής της φιλοσοφίας, έχει δημιουργήσει νέα προγράμματα για επιπλέον εξοικονόμηση και επιβράβευση», τονίζει η Επιχείρηση στην ανακοίνωσή της.


Νυχτερινό ρεύμα ΔΕΗ: Πώς θα δείτε αν έχετε σπίτι σας

Πώς θα ξέρετε αν έχετε ήδη στο σπίτι σας;


Εάν είναι μια πληροφορία που δεν έχετε, ή εάν έχετε πάει σε καινούριο σπίτι, είτε ως αγοραστής, είτε ως ενοικιαστής, μπορείτε να το διαπιστώσετε εύκολα από τον λογαριασμό ρεύματος που λαμβάνετε. Εάν, π.χ., ο πάροχός σας είναι η ΔΕΗ, στην μπροστινή όψη του λογαριασμού πάνω δεξιά, αναφέρεται: Στην πίσω σελίδα του εκκαθαριστικού σας επίσης, θα υπάρχει η «πάγια χρέωση νύχτας».

Ένας άλλος τρόπος, είναι να δείτε τον πίνακα εγκατάστασης, όπου ενδεχομένως να υπάρχει ενδεικτικό λαμπάκι. Αν το βράδυ αυτό το λαμπάκι ανάβει, τότε έχετε νυχτερινό ρεύμα.

Ο τρίτος τρόπος είναι να επικοινωνήσετε απευθείας με τον πάροχό σας για να τσεκάρετε εάν έχετε την υπηρεσία.

Πηγή