Χρήστος Δερμεντζόπουλος: Aύξηση θέσεων στα Λιμεναρχεία Αλεξανδρούπολης, Πόρτο Λάγος, μετά τη συνάντηση με Στυλιανίδη - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

21.10.23

Χρήστος Δερμεντζόπουλος: Aύξηση θέσεων στα Λιμεναρχεία Αλεξανδρούπολης, Πόρτο Λάγος, μετά τη συνάντηση με Στυλιανίδη


 Αυξάνονται κατά 19 οι θέσεις στο Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης, μετά τις συναντήσεις που είχε πρόσφατα ο βουλευτής Έβρου Χρήστος Δερμεντζόπουλος με τον υπουργό Χρήστο Στυλιανίδη και τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος.

Με ανακοίνωση του ο κ.Δερφμεντζόπουλος επισημαίνει για την ευχάριστη αυτή εξέλιξη:

Σε συνέχεια των συναντήσεων που πραγματοποίησε ο βουλευτής Έβρου, Χρήστος Δερμεντζόπουλος, αρχικά με την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θράκης και έπειτα με τον Υπουργό Ναυτιλίας, Χρήστο Στυλιανίδη και τον Αρχηγό Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχο Λ.Σ Αλεξανδράκη Γεώργιο, ανακοινώθηκε η αύξηση θέσεων στην Αλεξανδρούπολη και στο Πόρτο Λάγος.

Ακολουθεί η δήλωση του βουλευτή:

«Σε αγαστή συνεργασία με την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θράκης και έπειτα από τις συναντήσεις με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και του Λιμενικού, ανακοινώθηκε η αύξηση κατά 21 θέσεις (6 στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης, 13 στο VTS Αλεξανδρούπολης και 2 στο Λ/Χ Πόρτο Λάγους).

Συνεχίζουμε να διεκδικούμε και να είμαστε δίπλα σε όλους τους ανθρώπους που επιχειρούν για την ασφάλεια της περιοχής μας.

Είμαστε δίπλα τους με πράξεις».