Καλαμάτα: Νεκρός 31χρονος ναυτικός σε αμπάρι φορτηγού πλοίου - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

22.1.24

Καλαμάτα: Νεκρός 31χρονος ναυτικός σε αμπάρι φορτηγού πλοίου


 Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Καλαμάτα, με αλλοδαπό, μέλος πληρώματος, να τραυματίζεται θανάσιμα στη διάρκεια εργασιών στο αμπάρι φορτηγού πλοίου σημαίας Μπαρμπάντος.


Ο 31χρονος ναυτικός, σύμφωνε με το Λιμενικό, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Καλαμάτας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.


Η ανακοίνωση του Λιμενικού:


Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Καλαμάτας, για τον τραυματισμό αλλοδαπού μέλους πληρώματος κατά τη διάρκεια εργασιών στο αμπάρι Φ/Γ πλοίου σημαίας Μπαρμπάντος, το οποίο βρισκόταν στο αγκυροβόλιο.


Στην περιοχή μετέβη Ε/Γ-Λάντζα με επιβαίνοντες στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, η οποία παρέλαβε τον 31χρονο ναυτικό και τον μετέφερε στο λιμάνι της Καλαμάτας. Από εκεί διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Καλαμάτας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Πηγή