ΕΑΑΛΣ: Χωρίς απαρτία η σημερινή Γενική Συνέλευση. Την 3/2/2024 η επαναληπτική σε live μετάδοση - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

28.1.24

ΕΑΑΛΣ: Χωρίς απαρτία η σημερινή Γενική Συνέλευση. Την 3/2/2024 η επαναληπτική σε live μετάδοση


 Έγινε σήμερα Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 και από ώρα 10:30 – 15:00 στη Θεσσαλονίκη (συνεδριακός χώρος ξενοδοχείου Grand Hotel Palace – Μοναστηρίου 305 – ΤΚ 54628) η πρώτη σύγκληση της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Ε.Α.Α.Λ.Σ. με θέματα ημερήσιας διάταξης:

– Διοικητικός Απολογισμός Πεπραγμένων Διοίκησης (έτους 2023)

– Διαχειριστικός Απολογισμός Διοίκησης (έτους 2023–Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής)

– Έγκριση Προϋπολογισμού (έτους 2024).

Δεν πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση αφού δεν σημειώθηκε η απαρτία ¾ των μελών, που προβλέπεται από το άρθρο 11 του Καταστατικού ΕΑΑΛΣ.

Κατά συνέπεια και σύμφωνα με τις ίδιες διατάξεις του Καταστατικού, συγκαλείται επαναληπτική Γενική Συνέλευση με τα ίδια θέματα, χωρίς νέα πρόσκληση, την ίδια ώρα στον ίδιο τόπο, το Σάββατο 03 Φεβρουαρίου 2024.

Σύμφωνα με το άρθρο 11 του Καταστατικού ΕΑΑΛΣ, η επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα θεωρείται σε απαρτία με οσαδήποτε παρόντα μέλη.

Επίσης, για πρώτη φορά στην 36χρονη ιστορία της ΕΑΑΛΣ, θα δοθεί η δυνατότητα στα μέλη της να παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση τις εργασίες της και να απευθύνουν τα ερωτήματά τους (μέσω live-chat) σε πραγματικό χρόνο και από όπου θα βρίσκονται.
Παρατίθεται πιο κάτω ο σύνδεσμος που θα χρησιμοποιηθεί για τη ζωντανή εξ αποστάσεως παρακολούθηση της επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης, ο οποίος θα ενεργοποιηθεί από τις 10:00 το Σάββατο 03 Φεβρουαρίου 2024 και θα παραμείνει ενεργός μέχρι πέρατος των εργασιών της:

Γνωστοποιείται, τέλος, ότι αμέσως μετά το πέρας εργασιών της επαναληπτικής Γ.Σ., σε παρακείμενο χώρο του ως άνω ξενοδοχείου, θα γίνει κοπή Βασιλόπιττας προς τιμή των φυσικώς παρόντων μελών ΕΑΑΛΣ._

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.