Πέθανε ο πρώην λιμενάρχης Ηρακλείου, Νικόλαος Γεωργέλος - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

24.1.24

Πέθανε ο πρώην λιμενάρχης Ηρακλείου, Νικόλαος Γεωργέλος


 Απεβίωσε σε ηλικία 65 ετών ο Αρχιπλοίαρχος του Λιμενικού Σώματος (ε.α) Νικόλαος Γεωργέλος, ο οποίος είχε διατελέσει Κεντρικός Λιμενάρχης Ηρακλείου.


Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Παναγίτσας Μασταμπά Ηρακλείου Κρήτης την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στις 3.00 το μεσημέρι, ενώ η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Σταυρακίων.


Ο Αρχιπλοίαρχος νοσηλευόταν στο ΠΑΓΝΗ ενώ πριν από λίγες ημέρες σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης είχε κάνει γνωστό ότι ο πρώην Λιμενάρχης Ηρακλείου είχε άμεση ανάγκη από αιμοπετάλια.


Ο Αρχιπλοίαρχος Γεωργέλος, είχε γεννηθεί στην Λιβαδειά Βοιωτίας το 1959.


Ήταν πτυχιούχος του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Πάντειου Πανεπιστημίου Αθηνών και απόφοιτος της Σχολής Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος.


Είχε υπηρετήσει στα Κεντρικά Λιμεναρχεία Πειραιά και Ρόδου καθώς και σε επιτελικές θέσεις των Διευθύνσεων Θαλασσίων Συγκοινωνιών και Λιμενικής Πολιτικής του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ενώ το τελευταίο διάστημα υπηρετούσε στην 4η Περιφερειακή Διοίκηση Λιμενικού Σώματος.


Ήταν παντρεμένος με την συνάδελφό του αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Παπαδάκη Στυλιανή, χημικό – μηχανικό και είχαν δύο παιδιά, την Μαρία – Βασιλική και τον Θανάση.


Πηγή: patris