«Ανακοίνωση Πίνακα Αριθμού Μορίων Προσωπικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. & Κενών Θέσεων Τακτικών Μεταθέσεων έτους 2024 » - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

6.3.24

«Ανακοίνωση Πίνακα Αριθμού Μορίων Προσωπικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. & Κενών Θέσεων Τακτικών Μεταθέσεων έτους 2024 »


 Α Π Ο Φ Α Σ Η

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
Έχοντας υπόψη:
α) Το άρθρο 27 του ν.4504/2017 (Α΄ 184), όπως ισχύει.
β) Το άρθρο 16 του π.δ. 11/2021 (Α΄ 21 ), όπως ισχύει.
γ) Τον υπ’αριθμ. 87/21 Κανονισμό (4914Β΄), όπως ισχύει.
δ) Τον υπ’αριθμ. 88/21 Κανονισμό (4913Β΄), όπως ισχύει.
Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε
1. Την ανακοίνωση του πίνακα του αριθμού των μορίων τα οποία αντιστοιχούν στα αντικειμενικά και στα υπηρεσιακά κριτήρια και τα οποία συγκεντρώνουν τα προς μετάθεση στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2023, καθώς και του πίνακα των κενών θέσεων, κατά κατηγορία σε κάθε Λιμενική Αρχή – Υπηρεσία – Πλωτά Μέσα και Κ.Ε.Α., όπως αυτές διαμορφώνονται κατ΄ αναλογία της πραγματικής αριθμητικής δύναμης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και των υπηρετούντων στις Υπηρεσίες αυτές και λαμβάνοντας υπόψη την κατανομή του προσωπικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. όπως αποτυπώνεται στους (γ) και (δ) σχετικούς Κανονισμούς, με σκοπό την κάλυψή τους κατά τις τακτικές μεταθέσεις έτους 2024, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο (β) όμοιο.
2. Υ.ΝΑ.Ν.Π./Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ./Δ.Η.Δ.ΕΠ. που κοινοποιείται η παρούσα εντέλλεται όπως προβεί στην ανάρτηση του πίνακα μορίων και των πινάκων των εν λόγω κενών θέσεων του προσωπικού ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. στην δικτυακή πύλη του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στην ηλεκτρονική διεύθυνση
(hTps://portal.hcg.gr ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ  ΔΠ).
3. Σε περίπτωση που τα στελέχη διαπιστώσουν απόκλιση σε κάποιο από τα στοιχεία του πίνακα του
αριθμού των μορίων, να υποβάλουν ιεραρχικά αιτιολογημένη αναλυτική αναφορά στο Υ.ΝΑ.Ν.Π./Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ./Δ.Π. Α΄ (dp.metatheseis@hcg.gr), ώστε να γίνουν οι τυχόν απαιτούμενες διορθώσεις. Αναφορές να έχουν περιέλθει μέχρι την 12-03-2024.
4. Με μέριμνα Προϊσταμένων να λάβει γνώση ενυπογράφως της παρούσης και των πινάκων, όλο το
υπόχρεο προσωπικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. των Υπηρεσιών σας, όπως αυτό προκύπτει κατ΄ εφαρμογή των
οριζομένων στο άρθρο 15 του π.δ. 11/21, όπως ισχύει.
5. Γ.Δ.Ο.Υ. που κοινοποιείται η παρούσα παρακαλείται για τις τυχόν δικές της ενέργειες.
6. Να κοινοποιηθεί για εκτέλεση.
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.