Επακούμβηση πλοίων στο Πέραμα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

25.3.24

Επακούμβηση πλοίων στο Πέραμα


 Τις απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Περάματος ενημερώθηκε ότι Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο ελληνικής σημαίας, πλοηγούμενο και ρυμουλκούμενο από 2 ρυμουλκά πλοία, επακούμβησε σε Ε/Γ-Τ/Ρ πλοίο σημαίας Μάλτας, κατά τη μετακίνησή του από τη Ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος προς το νέο μώλο Δραπετσώνας.


Αποτέλεσμα του συμβάντος ήταν η πρόκληση υλικών ζημιών, ενώ δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση. Απαγορεύτηκε ο απόπλους και των δύο πλοίων μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικών διατήρησης κλάσης. Προανάκριση διενεργείται από το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.