Όνειρο θερινής νυκτός οι διακοπές – Απλησίαστες οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

17.6.24

Όνειρο θερινής νυκτός οι διακοπές – Απλησίαστες οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίωνΗ ακρίβεια που πλήττει τα νοικοκυριά, δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστες και τις καλοκαιρινές διακοπές αφού οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων «καίνε».


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ από την εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» του MEGA που μεταδόθηκε την Κυριακή (16/06), οι συνολικές αυξήσεις σε κάποιους προορισμούς φθάνουν και το 40%. Η τουριστική περίοδος φαίνεται πως έχει ξεκινήσει για τα καλά, ενώ υπάρχει αισιοδοξία για την για την εξέλιξή της σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.


Πώς εξελίσσεται η τουριστική κίνηση στην Κρήτη

Ο Μιχάλης Βλατάκης, πρόεδρος συνδέσμου τουριστικών και ταξιδιωτικών πρακτόρων Κρήτης, μίλησε για την τουριστική κίνηση στην Κρήτη.


Χαρακτηριστικά, σε σχετικές δηλώσεις του, ο ίδιος ανέφερε: «Εάν έρθετε από Πειραιά, υπάρχουν προσφορές. Μία οικογένεια (4 ατόμων) με καμπίνα, και αυτοκίνητο θα πληρώσει 450 ευρώ. Κατεβαίνει στα 310 ευρώ στα ημερήσια πλοία, έχουν βάλει πολλά. Θα βρουν και καταλύματα. Είναι μία λύση της τελευταίας στιγμής για το τετραημέρο. Οι Κυκλάδες είναι απλησίαστες ακόμη και εάν πας από την Κρήτη. Θα γίνει μία παρέμβαση τις επόμενες ημέρες από εμάς, να βάλλουν οι ακτοπλόοι μία έκπτωση για όσους κλείνουν νωρίς. Αυτό θα μπορούσε να δώσει μία λύση. Υπάρχει ακόμα διαθεσιμότητα για Ιούλιο και Αύγουστο. Είμαστε 5% πάνω από πέρσι σε αεροπορικές θέσεις».

ΠΗΓΗ