Θάνατοι λουόμενων στην Ουρανούπολη, στη Σκιάθο, στη Ρόδο και στην Αρκίτσα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

13.6.24

Θάνατοι λουόμενων στην Ουρανούπολη, στη Σκιάθο, στη Ρόδο και στην ΑρκίτσαΤις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε το Α’ Λιμενικό Τμήμα Ουρανούπολης του Λιμεναρχείου Ιερισσού ότι ένας 33χρονος αλλοδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στη θαλάσσια περιοχή κοντά στο λιμάνι της Ουρανούπολης. Στον 33χρονο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με τη μέθοδο της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) από έναν ιδιώτη ιατρό και το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου Χαλκιδικής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ουρανούπολης, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Τις πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Σκιάθου ότι ένας 78χρονος αλλοδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην παραλία “Κουκουναριές”. Στον 78χρονο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με τη μέθοδο της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) από τους ναυαγοσώστες της παραλίας και από έναν ιατρό, ο οποίος κατέφτασε με το ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Σκιάθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή της Σκιάθου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου “Αχιλλοπούλειο” και μετέπειτα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε το Α’ Λιμενικό Τμήμα της Λίνδου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου ότι μία 69χρονη αλλοδαπή ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στην θαλάσσια περιοχή Λαδιάρικα Πεύκων. Η 69χρονη παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου Ρόδου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από τη Λιμενική Αρχή της Λίνδου που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Τις βραδινές ώρες χθες, ενημερώθηκε το Γ’ Λιμενικό Τμήμα της Αταλάντης του Λιμεναρχείου Στυλίδας ότι ένας 71χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από λουόμενους στην παραλία “Λιβρίχιο” στην Αρκίτσα Φθιώτιδας. Ο 71χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Αταλάντης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή της Αταλάντης.