Ρόδος: Παρέμβαση του Λιμενικού και της κτηματικής υπηρεσίας για τις… θαλάσσιες ξαπλώστρες - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

6.6.24

Ρόδος: Παρέμβαση του Λιμενικού και της κτηματικής υπηρεσίας για τις… θαλάσσιες ξαπλώστρες


 Ο Δήμος Ρόδου αποφάσισε να βάλει λουκέτο στο beach bar που βρίσκεται στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας μιας και μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, οι ιδιοκτήτες είχαν προχωρήσει σε μία σειρά από παρανομίες.


Συγκεκριμένα κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε η εγκατάσταση παράνομων κατασκευών (19 μεταλλικές κατασκευές) εντός της θάλασσας, καθώς και παραβάσεις στον αιγιαλό.


Και γι’ αυτές τις παραβάσεις αναμένεται να επιβληθούν αυστηρές ποινές, κατ’ εφαρμογή του νόμου που ψηφίστηκε πρόσφατα και προβλέπει συγκεκριμένους κανόνες λειτουργίας των επιχειρήσεων σε αιγιαλό και παραλίες.



Κλείνει στις 20 Ιουνίου – Ήταν το κατάστημα που έβαζε υπαλλήλους να σερβίρουν στο νερό

Το σφράγισμα του καταστήματος θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 20ης Ιουνίου. Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο κατάστημα είχε βρεθεί πέρσι στην επικαιρότητα όταν είχαν κυκλοφορήσει βίντεο με υπάλληλό του να σερβίρει μέσα στη θάλασσα, αφού είχαν κατασκευαστεί πλατφόρμες- ξαπλώστρες μέσα στο νερό. Ίδιες πλατφόρμες, παρά το σάλο και τους ελέγχους τοποθετήθηκαν ξανά στη θάλασσα.


 

 


Η επιχείρηση διενεργήθηκε υπό τον συντονισμό της Γ.Γ. Δημόσιας Περιουσίας Ν. Κόλλια τόσο με το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Ναυτιλίας όσο και με τον Λιμεναρχείο Ρόδου και τις κατά τόπους κτηματικές υπηρεσίες.

ΠΗΓΗ