"Ο Πρωτέας γνωρίζει το Λιμενικό Σώμα" της Επικ/στή Λ.Σ. Μουρκογιάννη Ελένης άνοιξε τα πανιά του …..!!!(ΦΩΤΟ) - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

12.6.24

"Ο Πρωτέας γνωρίζει το Λιμενικό Σώμα" της Επικ/στή Λ.Σ. Μουρκογιάννη Ελένης άνοιξε τα πανιά του …..!!!(ΦΩΤΟ)


 Σε ένα κατάμεστο Αμφιθέατρο της Ι. Μητροπόλεως Περιστερίου παρουσιάστηκε την Πέμπτη 06 Ιουνίου του 2024 το Βιβλίο της Επικ/στη Λ.Σ. Μουρκογιάννη Ελένης με τίτλο «Ο Πρωτέας γνωρίζει το Λιμενικό Σώμα». 


.com/img/a/


Ο Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος (ΣΥΜΕΛΣ) ήταν εκεί για να τιμήσει την συνάδελφο & φίλη Ελένη και να τονίσει την ανάγκη πως όλοι οι συνάδελφοι μπορούν πλην των υπηρεσιακών τους καθηκόντων και στον ελεύθερο τους χρόνο, να εξωτερικεύουν τις δεξιότητες που ο κάθε ένας μας κρύβει. 


Έτσι λοιπόν και η δικιά μας Ελένη, ως συγγραφέας πλέον, μπαίνοντας στα "παπούτσια" ενός παιδιού, μεταφέρει τις εικόνες εκείνες που βλέπει και καταλαβαίνει για το ρόλο & την προσφορά του Λιμενικού Σώματος στον πολίτη.


Ο ΣΥΜΕΛΣ θέλει να εκφράσει τα συγχαρητήρια του στην Συνάδελφο μας, αλλά και να στείλει το μήνυμα ότι είμαστε δίπλα σε κάθε δράση η οποία ενισχύει τους δεσμούς του Λιμενικού Σώματος με την κοινωνία . 


Ας είναι λοιπόν καλοτάξιδο…..!!!


Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Αντιπρόεδρος του ΣΥΜΕΛΣ Γκιουρτζίδης Δ. αλλά και η Αναπληρωτής Γραμματέας της Ένωσης Λ.Σ. Κεντρικής Υπηρεσίας Παναγιωτίδου Σόνια η οποία παρουσίασε και το βιβλίο σε μια εξαιρετική εκδήλωση. 



.com/img/a/

Την εκδήλωση πλαισίωσαν οι ομιλητές : Μήνα Λαμπρινή αστυνομικός Συγγραφέας, ο Σιούσουρας Πέτρος  καθηγητής Γεωπολιτικής τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών πανεπιστημίου Αιγαίου, Πρεβεζιάνου Ελισάβετ ψυχοθεραπεύτρια, σύμβουλος ψυχικής υγεία, κοινωνιολόγος και συγγραφέας και η Μάστορα Ιωάννα διδάκτωρ φιλοσοφίας ΕΚΠΑ συγγραφέας και μέλος συνδέσμου Ελληνίδων επιστημόνων.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.