Δημοσκόπηση Metron Analysis: 7 στους 10 και 83% των ψηφοφόρων ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ θέλουν ενιαίο φορέα στην κεντροαριστερά - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

19.6.24

Δημοσκόπηση Metron Analysis: 7 στους 10 και 83% των ψηφοφόρων ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ θέλουν ενιαίο φορέα στην κεντροαριστερά


 Νέα δημοσκόπηση παρουσιάστηκε στη Διεθνή Διάσκεψη για την Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, την οποία διοργανώνει το Ινστιτούτο Αλ. Τσίπρα.

Σύμφωνα με την έρευνα είναι θετική η στάση των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, ακόμα και του ΚΚΕ στο ενδεχόμενο δημιουργίας νέου πολιτικού σχήματος για την κεντροαριστερά.

Στο σύνολο, θετικά τάσσεται το 69% των ερωτηθέντων, ενώ την ίδια στιγμή θετική στάση τηρεί και το 75% των ψηφοφόρων του ΚΚΕ καθώς επίσης και το 54% των ψηφοφόρων της ΝΔ.

Κατά την ίδια έρευνα το 45% όσων συμμετείχαν σε αυτή, δηλώνει -με βάση το αποτέλεσμα της κάλπης των ευρωεκλογών- ότι στην Ελλάδα ενισχύθηκε η Άκρα Δεξιά, ενώ άλλο ένα 25% η Δεξιά.

Παράλληλα το 57% των ερωτηθέντων δηλώνει ξεκάθαρα ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δεν δημιουργεί ζήτημα σταθερότητας στην κυβέρνηση.

 ΠΗΓΗ

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.