Συνεργασία του ΣΥΜΕΛΣ με την πλατφόρμα My-Diakopes για όλα τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

17.6.24

Συνεργασία του ΣΥΜΕΛΣ με την πλατφόρμα My-Diakopes για όλα τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.Ο Σύλλογος μέριμνας Λιμενικού Σώματος και η δημοφιλής Πλατφόρμα My-Diakopes.gr σας φέρνουν ακόμα πιο κοντά στα ταξίδια των ονείρων σας. 


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ο ΣΥΜΕΛΣ προχώρησε σε  άλλη μια συνεργασία, αυτή την φορά με το My-Diakopes.gr για να μπορούν όλοι οι εν ενεργεία συνάδελφοι,   εν  αποστρατεία και οι πολιτικοί υπάλληλοι του Υ.ΝΑ.Ν.Π. και φέτος να κάνουν οικονομικές και ποιοτικές διακοπές. 


Η διαδικασία πολύ απλή. Συμπληρώνεται την παρακάτω φόρμα και άμεσα θα σας σταλεί ο εκπτωτικός κωδικός που θα σας προσφέρει απευθείας 10% έκπτωση σε εσάς και τις οικογένειες σας για την  χρήση της Πλατφόρμας. 


Ο κωδικός αυτός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παραπάνω από μία φορά και για τα 4000+ ξενοδοχεία που παρέχει η πλατφόρμα My-diakopes.gr
Πάρε τώρα την προσφορά σου και βγες για άλλη μια φορά κερδισμένος με τον ΣΥΜΕΛΣ δίπλα σου. 


Περισσότερες πληροφορίες στο paroxes.ls@gmail.com 

Οι ανωτέρω εκπτώσεις θα παρέχονται έπειτα από επίδειξη ταυτότητας ή κάρτας πιστοποίησης ή άλλου πιστοποιητικού του Λιμενικού Σώματος

 

Σημ: Ως Π.ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. αναζητούμε και πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες και προσφορές για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα  που εσείς μας ζητάτε. Πάντα όμως να κάνετε και την δική σας έρευνα αγοράς για να είστε βέβαιοι πως θα καταλήξετε στην σωστότερη για τα δικά σας δεδομένα επιλογή.


Τα καλύτερα ήρθαν και είναι για όλους 

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μαζί με τον συνάδελφο για τον συνάδελφο .


.com/img/a/