Θεσσαλονίκη: Λαχτάρησαν μητέρα και τα δύο παιδιά της - Παρασύρθηκαν ενώ έκαναν sup στην Επανομή - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

15.6.24

Θεσσαλονίκη: Λαχτάρησαν μητέρα και τα δύο παιδιά της - Παρασύρθηκαν ενώ έκαναν sup στην Επανομή


 Λαχτάρησαν μια γυναίκα με τα δύο της παιδιά στην Επανομή Θεσσαλονίκης όταν παρασύρθηκαν από τους δυνατούς ανέμους ενώ βρίσκονταν πάνω σε σανίδα sup.


Στην λιμενική αρχή της Νέας Μηχανιώνας σήμανε συναγερμός το μεσημέρι της Παρασκευής 14/6 και αμέσως στο σημείο μετέβησαν ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., δύο ναυαγοσώστες με το σωστικό σκάφος «Μαρία ΙΙ»καθώς και ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς.


Το σωστικό σκάφος εντόπισε και περισυνέλεξε τα τρία άτομα από τη Γερμανία που βρίσκονταν επάνω σε σανίδα sup και τους μετέφερε στην παραλιακή περιοχή του ποταμού της Επανομής, καλά στην υγεία τους.

ΠΗΓΗ

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.