25χρονος Ρουμάνος ο αγνοούμενος στον Μύλο της Λευκάδας-αγωνία για την τύχη του - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

12.7.22

25χρονος Ρουμάνος ο αγνοούμενος στον Μύλο της Λευκάδας-αγωνία για την τύχη του


 Κανένα ίχνος μέχρι αυτή την ώρα από τον 25χρονο κολυμβητή που χάθηκε την Κυριακή το μεσημέρι σχεδόν από την άκρη της παραλίας του Μύλου στη θάλασσα.


Δύο σκάφη του Λιμενικού , με τη συνδρομή και της Πρέβεζας, αλλά και δύτης προσπαθούν να βρουν ένα σημάδι ώστε να εντοπιστεί ο νεαρός Ρουμάνος.


Οι έρευνες θα συνεχιστούν μέχρι τον εντοπισμό του.


Κινδύνευσαν και στο Κάθισμα

Από το πρωί και ναυαγοσωστικό με μέλη από την Ναυαγοσωστική Σχολή Ηπείρου που έχει αναλάβει και τις οργανωμένες παραλίες συμμετέχει στις έρευνες για τον αγνοούμενο κολυμβητή στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικήτα μέχρι και το Κάθισμα, συνδράμοντας έτσι τις προσπάθειες του Λιμενικού, χωρίς φυσικά να έχει βρεθεί κανένα ίχνος του .


Παρόλα αυτά περισυνέλεξαν δύο αλλοδαπούς κολυμβητές που είχαν στην κυριολεξία γαντζωθεί εξαντλημένοι στα βράχια δεξιά από το Κάθισμα. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε αυτές τις θάλασσες γιατί όταν δεν γνωρίζεις και την περιοχή πολύ εύκολα μπορεί να παρασυρθείς…


Επίσης την Κυριακή, άμεση ήταν η επέμβαση των ναυαγοσωστών της Λευκάδας στην παραλία του Αη Γιάννη όταν κινδύνευσαν από τα κύματα δύο μικρά αγόρια από την Τσεχία .

Πηγή