Σύλληψη ημεδαπών για ναρκωτικά στην Αλεξανδρούπολη - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

10.7.22

Σύλληψη ημεδαπών για ναρκωτικά στην Αλεξανδρούπολη


 Στη σύλληψη δύο (02) ημεδαπών, ηλικίας 24 και 25 ετών προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) της Λιμενικής Αρχής Αλεξανδρούπολης, για παράβαση του νόμου 4139/2013 ''περί εξαρτησιογόνων ουσιών'' και του άρθρου 45 Π.Κ. ''κατά συναυτουργία''.


Συγκεκριμένα, τα ανωτέρω στελέχη διενήργησαν έλεγχο με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. ''ΔΙΑΣ'', στον επιβατηγό λιμένα Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με στελέχη ΕΛ.ΑΣ. του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης ''ΛΑΪΚΑ'', όπου εντοπίστηκαν οι εν λόγω ημεδαποί να κατέχουν συνολικά τρεις (03) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους 43,6γρ. και μια (01) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), συνολικού μικτού βάρους 4,7γρ.


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω ευρήματα.No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.