Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στον Κορυδαλλό Αττικής από στελέχη των Κεντρικών Λιμεναρχείων Ραφήνας και Πειραιά - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

22.7.22

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στον Κορυδαλλό Αττικής από στελέχη των Κεντρικών Λιμεναρχείων Ραφήνας και Πειραιά


 Στη σύλληψη ενός αλλοδαπού, ηλικίας 44 ετών, προέβησαν μεσημβρινές ώρες σήμερα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.Δ.Ι.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας με τη συνδρομή στελεχών της Ειδικής Ομάδας Επιχειρήσεων Πειραιά (Ε.Ο.Ε.Π.), του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών (Κ.Ε.Α.), του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά καθώς και του αστυνομικού σκύλου «GIGOLO», για παράβαση του Ν. 4139/2013 (περί εξαρτησιογόνων ουσιών).


Ειδικότερα, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (ΚΥΕ), στο Ι.Χ.Ε όχημα ιδιοκτησίας του 44χρονου, στην οικία του ανωτέρω αλλοδαπού καθώς και σε σωματική έρευνα, βρέθηκαν τα κάτωθι:


- Ένα (01) φιξάκι που περιείχε κοκαΐνη συνολικού μεικτού βάρους έξι δεκάτων του γραμμαρίου (0,6 γρ.),


- Μία (01) νάιλον συσκευασία που περιείχε έντεκα (11) φιξάκια με κοκαΐνη συνολικού μεικτού βάρους οκτώ γραμμαρίων και πέντε δεκάτων του γραμμαρίου (8,5 γρ.),


- Τρεις (03) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη σε μορφή βράχου συνολικού μεικτού βάρους τριάντα επτά γραμμαρίων και εννέα δεκάτων του γραμμαρίου (37,9 γρ.),


- Μια (01) συσκευασία που περιείχε αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους εξήντα τεσσάρων γραμμαρίων και έξι δεκάτων του γραμμαρίου (64,6 γρ.),


- Μια (01) ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας,


- Ένας κόφτη,


- Μια (01) συσκευή κινητής τηλεφωνίας και


- Το χρηματικό ποσό των πεντακοσίων πενήντα ευρώ (550€).


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν τα ανωτέρω ανευρεθέντα, ένα Ι.Χ.Ε όχημα και ένα δίκυκλο όχημα, αμφότερα ιδιοκτησίας του 44χρονου.


No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.