Κελ/στης Λ.Σ. Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου: Η πρωταθλήτρια δισκοβολίας «σαρώνει» διακρίσεις και ρεκόρ τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

2.7.22

Κελ/στης Λ.Σ. Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου: Η πρωταθλήτρια δισκοβολίας «σαρώνει» διακρίσεις και ρεκόρ τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων

 


 Η πρωταθλήτρια δισκοβολίας Κ/στης ΛΣ Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις της, με στόχο τις διακρίσεις σε Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.


Το Σάββατο στις 4 Ιουνίου στα Κνώσεια στο Ηράκλειο Κρήτης η Χρυσούλα έσπασε το ατομικό της ρεκόρ καθώς έριξε τον δίσκο στα 62.40 μέτρα και ξεπέρασε το ατομικό της ρεκόρ που κρατούσε από το 2017 με βολή στα 61.53μ που είχε ρίξει στην Καβάλα.


Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε δείξει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και βρίσκεται εντός των μεγάλων στόχων της για την φετινή σεζόν.


Η σεζόν φέτος ξεκίνησε στο Διεθνές Μίτινγκ της Κύπρου στη Λεμεσό όπου εκεί κατέκτησε τη 2η θέση πίσω από την Γερμανίδα αθλήτρια 61,46μ, με βολή 60,59μ όπου αποτέλεσε όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (όριο 60,50μ.) που θα διεξαχθεί στο Μόναχο 15-21/8/2022. 


Στη συνέχεια επόμενος αγώνας ήταν στο Φεστιβάλ Ρίψεων στη Τρίπολη όπου εκεί κατέκτησε τη 1η θέση με βολή 58,45μ. 


Κατέκτησε επίσης το ασημένιο μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε  στη Κραιοβα της Ρουμανίας στις 18-19/6 και τη 12η συνεχόμενη Πανελλήνια νίκη της με χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στη  Θεσσαλονίκη στις 25-26/6.


Με την νέα της επίδοση η Χρυσούλα είναι στην 7η θέση της Ευρώπης από πλευράς επιδόσεων και 14η στον κόσμο.


Το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Όρεγκον ΗΠΑ 15-24/7/2022 είναι 63,50μ και εκεί προκρίνονται ή με το όριο ή οι 32 καλύτερες αθλήτριες στο κόσμο, ενώ ήδη έχει πιάσει το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.


Τη Κυριακή στις 3 Ιουλίου η αθλήτρια μας αναχωρεί με την Εθνική ομάδα Στίβου για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Όρεγκον των ΗΠΑ.


Της ευχόμαστε καλή επιτυχία 





Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος (symels.gr)