Χάρτης πρόκληση κατά της Ελλάδας από τον Μπαχτσελί: Και η Κρήτη τμήμα της Τουρκίας - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

10.7.22

Χάρτης πρόκληση κατά της Ελλάδας από τον Μπαχτσελί: Και η Κρήτη τμήμα της Τουρκίας


 Σε μια απίστευτη πρόκληση κατά της Ελλάδας συμμετείχε ο επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ) και κυβερνητικό εταίρο του προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, τον Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Ο Μπαχτσελί βρέθηκε στην έδρα της εθνικιστικής οργάνωσης «Γκρίζοι Λύκοι» και συναντήθηκε με διάφορα στελέχη της. Μάλιστα ο ίδιος είναι ο επικεφαλής της συγκεκριμένης οργάνωσης.

Ο αρχηγός των «Γκρίζων Λύκων» Αχμέτ Γιγίτ Γιλντιρίμ μετά τη συνάντηση που είχαν έκανε δώρο στον Μπαχτσελί ένα πίνακα που έχει χάρτη της Τουρκίας και στον οποίο υπάρχουν μέσα πολλά νησιά του Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και η Κρήτη. Τα παρουσιάζει δηλαδή ως τουρκικά και μάλιστα τα έχουν με κόκκινο χρώμα όπως είναι και τα υπόλοιπα εδάφη της Τουρκίας για να ξεχωρίζουν.

Να σημειωθεί ότι ο Μπαχτσελί έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές να φτάσει στα άκρα με την Ελλάδα και δεν αποκλείεται να επηρεάζει πρόεδρο Ερντογάν, αν κρίνει κάποιος από τις δηλώσεις του τους τελευταίους μήνες.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.