Θάνατοι λουόμενων στην Αιδηψό, στην Κύμη, στη Ζάκυνθο, στη Βάρκιζα και στη Θήρα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

20.7.22

Θάνατοι λουόμενων στην Αιδηψό, στην Κύμη, στη Ζάκυνθο, στη Βάρκιζα και στη Θήρα


 Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Λουτρών Αιδηψού Ν. Εύβοιας, 85χρονος ημεδαπός.


Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.


Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αιδηψού.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας “ΛΙΑΝΝΗ ΑΜΜΟΣΙ” Πετριών Κύμης , 52χρονος ημεδαπός.


Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Αλιβερίου Εύβοιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του,ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.


Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κύμης .

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «ΚΑΛΑΜΑΚΙ -ΜΠΕΛΕΣΗ» Ζακύνθου, 81χρονος ημεδαπός.


Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν. Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας “ΚΑΜΑΡΙΟΥ” ν. Θήρας , 43χρονος ημεδαπός.


Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.


Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Θήρας.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Βάρκιζας, από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. 76χρονη ημεδαπή.


Η ανωτέρω μεταφέρθηκε αρχικά στο λιμάνι της Βάρκιζας και από εκεί διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Π.Γ.Ν. «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.


Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης του Λιμεναρχείου Σαρωνικού.