Χαλκιδική: Αγνοούνται δυο λουόμενοι – «Χάθηκαν από τα μάτια μας», λένε αυτόπτες μάρτυρες - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

10.7.22

Χαλκιδική: Αγνοούνται δυο λουόμενοι – «Χάθηκαν από τα μάτια μας», λένε αυτόπτες μάρτυρες


 Μεγάλη κινητοποίηση στη Χαλκιδική, καθώς στήθηκε επιχείρηση έρευνας για την ανεύρεση τριών λουόμενων που αγνοούνται από το απόγευμα. Οι τρεις άνθρωποι έκαναν μπάνιο σε παραλία στο πρώτο «πόδι» της Χαλκιδικής, όταν τα ισχυρά ρεύματα τους παρέσυραν και σταδιακά χάθηκαν από το οπτικό πεδίο των υπόλοιπων.

«Ξαφνικά χάθηκαν από τα μάτια μας», ανέφεραν άνθρωποι που ήταν στην ίδια παραλία σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του Alpha. Άμεσα σκάφη του Λιμενικού ξεκίνησαν την επιχείρηση για την ανεύρεση των αγνοούμενων, στην οποία συνδράμει και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, αλλά και ιδιωτικά σκάφη από την πλευρά της θάλασσας.

Το περιστατικό έγινε στην παραλία Ποσείδι, και όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thestival.gr ο ένας εκ των τριών βρέθηκε λίγη ώρα πριν τις 19:00 και ήταν καλά στην υγεία του.


Πηγή

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.