Σύλληψη δύο ημεδαπών για ναρκωτικά στον Πειραιά - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

9.7.22

Σύλληψη δύο ημεδαπών για ναρκωτικά στον Πειραιά


 


Στη σύλληψη δυο (02) ημεδαπών ηλικίας 19 και 23 ετών, προέβησαν την 8-7-2022 στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) της Λιμενικής Αρχής Πειραιά, για παράβαση του νόμου 4139/13 ''περί εξαρτησιογόνων ουσιών'', καθώς και των άρθρων 45 και 46 του Π.Κ.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω 19χρονος, ο οποίος εργάζεται ως διανομέας φαγητού σε κατάστημα εστίασης στον Πειραιά, εισήλθε στο κατάστημα κράτησης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά προκειμένου να παραδώσει τρόφιμα σε 24χρονο και σε 27χρονο προσωρινά κρατούμενους. Κατόπιν ελέγχου και πριν την παράδοση εντοπίστηκε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 0,3 γραμμαρίου και 0,6 γραμμαρίου αντίστοιχα.

Εν συνεχεία και σε νομότυπο έλεγχο που ακολούθησε στην οικία του 19χρονου διανομέα βρέθηκαν σε δωμάτιο που χρησιμοποιεί ο προαναφερθείς 23χρονος συλληφθείς:

-Δέκα (10) πλαστικές συσκευασίες περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μεικτού βάρους 347,17 γραμμαρίων,

μία (01) ζυγαριά ακριβείας και

-τρεις (03) συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

-Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν όλα τα ανωτέρω ανευρεθέντα.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.