Πειραιάς : Η Ε.Α.Α.Λ.Σ πάντα δίπλα στους εν ενεργεία συναδέλφους μας - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

15.7.22

Πειραιάς : Η Ε.Α.Α.Λ.Σ πάντα δίπλα στους εν ενεργεία συναδέλφους μας


 Ενημερώνουμε ότι ύστερα από πρωτοβουλία ΔΣ Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής σήμερα 14/7/2022 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη ΔΣ ΕΑΑΛΣ στον κεντρικό λιμένα Πειραιά (Α Λ/Τ ΤΖΕΛΕΠΗ) όπου διανεμήθηκαν από την Ένωση μας  μπουκάλια με παγωμένο  νερό στους ένστολους συναδέλφους οι οποίοι κάτω από τον ήλιο εκτελούσαν υποδειγματικά  μέτρα τάξης και εξυπηρετούσαν το επιβατικό κοινό.

Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών ΛΣ πάντα πρόθυμη, με ευαισθησία, αλλά αισθανόμενη και χρέος συμπαράστασης στα στελέχη του ΛΣ  που νυχθημερόν και κάτω από  οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες υπηρετούν τους πολίτες και την πολιτεία,
στέκεται δίπλα στον συνάδελφο, αναγνωρίζοντας την σπουδαιότητα του έργου του θέλει και αυτή  με τη σειρά της να προσφέρει ένα μικρό δείγμα αρωγής και  συμπαράστασης.
Μαζί με το ΔΣ  της ένωσης μας ΒΡΕΘΗΚΑΝ στο Α Λ/Τ και ο ΚΛΠ Απχος  ΛΣ Σπ. ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ  καθώς και ο Διοικητής του τοπικού τμήματος Αντχος ΛΣ Αρ. ΓΙΑΝΝΙΏΤΗΣ που με την σειρά τους χαιρετήσαν αυτήν την ενέργεια.

Το ΔΣ Ε.Α.Α.Λ.Σ