Θάνατοι λουόμενων στην Αιδηψό - Μεσολόγγι - Ραφήνα και στο Ρέθυμνο - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

17.7.22

Θάνατοι λουόμενων στην Αιδηψό - Μεσολόγγι - Ραφήνα και στο Ρέθυμνο


 


Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Λουτρών Αιδηψού Ν. Εύβοιας, 73χρονη ημεδαπή.


Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.


Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αιδηψού.


*****


Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας “ΤΟΥΡΛΙΔΑ” Μεσολογγίου Αιτωλοακαρνανίας, 73χρονος ημεδαπός.


Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την παραλία ''ΜΙΚΡΟ ΣΕΣΙ'' Γραμματικού, 45χρονος ημεδαπός.

Στον ανωτέρω αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστη, και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Αθηνών.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από την παραλία του Δήμου Ρεθύμνου, 54χρονη ημεδαπή.

Στην ανωτέρω αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου.