Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Λ. στην ημερίδα του Πανελλήνιου Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΕΝ & της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εμπορικής Ναυτιλίας - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

28.11.22

Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Λ. στην ημερίδα του Πανελλήνιου Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΕΝ & της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εμπορικής Ναυτιλίας


 Ανακοίνωση Π.Ο.Λ:


Πραγματοποιήθηκε την 21-11-22 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, η επετειακή ημερίδα που διοργάνωσαν ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΕΝ, ο οποίος φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Εμπορικής Ναυτιλίας.


Το παρών έδωσε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Υφυπουργός ΥΝΑΝΠ Κώστας Κατσαφάδος, καθώς και εκπρόσωποι της ΑΔΕΔΥ, κομμάτων και άλλων φορέων ενώ τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ εκπροσώπησαν η Π.Ο.Λ και η Π.Ε.Α.Λ.Σ.


Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Λ Κυράνης Κωνσταντίνος αφού ευχαρίστησε την Πρόεδρο του Δ.Σ Ζωή Ν. Πεντότη για την πρόσκληση και την αγαστή συνεργασία με την Ομοσπονδία μας τόνισε πως  η πορεία της Π.Ο.Λ. αν και η αφετηρία της διαδραματίζεται στη σύγχρονη εποχή και όχι 50 χρόνια πριν, παρουσιάζει κοινά στοιχεία με αυτή του Πανελλήνιου Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΕΝ αφού ο συνδικαλιστικός στίβος δεν είναι πάντα στρωμένος με ροδοπέταλα .


Τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ είναι αυτά που επιλέγουν για το πως θα εκπροσωπούνται και οποιαδήποτε προσπάθεια χειραγώγησης των συνδικαλιστικών ιδανικών πάντα πέφτει στο κενό.


Λιμενικοί και πολιτικοί υπάλληλοι συνεργαζόμαστε δημιουργικά προκειμένου ο πολυδιάστατος οργανισμός της Ελληνικής Ναυτιλίας να συνεχίσει να καθιστά τη χώρα μας ως κορυφαία δύναμη σε παγκόσμιο επίπεδο.