Αλιευτικός έλεγχος στον Πειραιά - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

24.11.22

Αλιευτικός έλεγχος στον Πειραιά


 Βραδινές ώρες την 20-11-2022, διενεργήθηκε έλεγχος σε Φ/Γ όχημα στον λιμένα Πειραιά από στελέχη του Γραφείου Αλιείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, το οποίο μετέφερε 61 κυτία με ολοθούρια (holothuria wbx), με τόπο προέλευσης την Πάρο.


Το όχημα μεταφέρθηκε στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου για περαιτέρω έλεγχο, μέτρηση και ζύγιση των αλιευμάτων. Από τον οδηγό του οχήματος προσκομίστηκαν παραστατικά μεταφοράς (τιμολόγια – δελτία αποστολής), από τα οποία προκύπτει ο συνολικός αριθμός των 1.980 τεμαχίων, ενώ σύμφωνα με την έκθεση ζύγισης – μέτρησης που διενεργήθηκε, προέκυψε ο συνολικός αριθμός των 36.663 τεμαχίων, με καθαρό βάρος 1.276 κιλών.


Από την Κτηνιατρική Υπηρεσία Πειραιά δεσμεύτηκε το ανωτέρω φορτίο, ενώ από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά κινήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία διοικητικών κυρώσεων, “περί ιχνηλασιμότητας”.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.