Πριν τα Χριστούγεννα η καταβολή της επιταγής ακρίβειας – Ποιους αφορά (video) - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

21.11.22

Πριν τα Χριστούγεννα η καταβολή της επιταγής ακρίβειας – Ποιους αφορά (video)


 Μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου θα καταβληθεί η επιταγή ακρίβειας, ύψους 250 ευρώ, σε 2,3 εκατ. δικαιούχους, σύμφωνα με τον φοροτεχνικό Σπύρο Σταυρούλια.

Ο κ. Σταυρούλιας μιλώντας στην ΕΡΤ είπε πως «το υπουργείο Οικονομικών έχει δεσμευτεί ότι πριν από τα Χριστούγεννα και μάλιστα στις 20 Δεκεμβρίου θα έχουν δοθεί τα χρήματα». Το φετινό επίδομα θα είναι αυξημένο στα 250 ευρώ και τα εισοδηματικά κριτήρια μειωμένα, με αποτέλεσμα οι δικαιούχοι να φτάνουν τα 2,3 εκατομύρια.

Στη συνέχεια ο κ. Σταυρούλιας ανέφερε ότι «οι δικαιούχοι του επιδόματος, όπως και στις προηγούμενες περιπτώσεις, ανήκουν στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, όπως είναι οι χαμηλοσυνταξιούχοι, οι δικαιούχοι αναπηρικού επιδόματος, οι δικαιούχοι ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, οι μακροχρόνια άνεργοι και οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού» ενώ για το ίδιο θέμα τόνισε ότι «οι δικαιούχοι του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος φαίνεται ότι θα πάρουν διπλή δόση, όπως επίσης 500 ευρώ θα πάρουν και οι οικογένειες όπου και ο άνδρας και η γυναίκα δικαιούνται το επίδομα». 

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.