Τελετή απονομής ξιφών Σημαιοφόρων Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. απευθείας κατάταξης ειδικότητας Κυβερνήτη ή Μηχανικού - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

24.11.22

Τελετή απονομής ξιφών Σημαιοφόρων Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. απευθείας κατάταξης ειδικότητας Κυβερνήτη ή Μηχανικού


 Παρουσία του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστα Κατσαφάδου και του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναυάρχου Λ.Σ. Γεώργιου Αλεξανδράκη, απονεμήθηκαν σήμερα ξίφη σε ενενήντα εννέα (99) νέους Σημαιοφόρους Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, απευθείας κατάταξης, ειδικότητας Κυβερνήτη ή Μηχανικού.

Στην τελετή, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (Σ.Ν.Δ.) στον Πειραιά, χοροστάτησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Πατέρας Νήφων Καπογιάννης, εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ.

Στην τελετή παρέστησαν επίσης ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κος Νότης Μηταράκης, ο Βουλευτής Β’ Πειραιά, κος Ιωάννης Τραγάκης, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Ναυτιλίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. και Βουλευτής Χίου, κος Ανδρέας Μιχαηλίδης, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού της Μείζονος Αντιπολίτευσης, εκπρόσωποι του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κος Μανώλης Κουτουλάκης, ο εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Γούναρης, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Π.Σ. Αλέξιος Ράπανος, εκπρόσωποι των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων και της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Α’ Υπαρχηγός Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., Αντιναύαρχος Λ.Σ. Ιωάννης Αργυράκης, ο Β’ Υπαρχηγός Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Αλέξανδρος Τσελίκης, Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, ο Πρόεδρος και ο Εισαγγελέας του Αναθεωρητικού Δικαστηρίου, εκπρόσωποι της Εφοπλιστικής Κοινότητας, Ναυτικών Ενώσεων και Επιμελητηρίων, Επίτιμοι Αρχηγοί Λ.Σ., ο Πρόεδρος της Λέσχης Λ.Σ. καθώς και οι Πρόεδροι και μέλη των Ενώσεων Απόστρατων Αξιωματικών Λ.Σ. και Π.Ν.

Σχετικές εικόνες

ΑΠΟΝΟΜΗ ΞΙΦΩΝΑΠΟΝΟΜΗ ΞΙΦΩΝΑΠΟΝΟΜΗ ΞΙΦΩΝΑΠΟΝΟΜΗ ΞΙΦΩΝΑΠΟΝΟΜΗ ΞΙΦΩΝΑΠΟΝΟΜΗ ΞΙΦΩΝΑΠΟΝΟΜΗ ΞΙΦΩΝΑΠΟΝΟΜΗ ΞΙΦΩΝΑΠΟΝΟΜΗ ΞΙΦΩΝΑΠΟΝΟΜΗ ΞΙΦΩΝΑΠΟΝΟΜΗ ΞΙΦΩΝΑΠΟΝΟΜΗ ΞΙΦΩΝΑΠΟΝΟΜΗ ΞΙΦΩΝ