Υπογραφή συμφωνίας εξουσιοδότησης μεταξύ του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του Αναγνωρισμένου Οργανισμού “NIPPON KAIJI KYOKAI” - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

24.11.22

Υπογραφή συμφωνίας εξουσιοδότησης μεταξύ του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του Αναγνωρισμένου Οργανισμού “NIPPON KAIJI KYOKAI”


 Υπεγράφη την 22.11.2022 μεταξύ του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής που εκπροσωπήθηκε από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Αλεξανδράκη, κατόπιν εξουσιοδότησης από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη και του Αναγνωρισμένου Οργανισμού “NIPPON KAIJI KYOKAI”, με έδρα το Τόκιο της Ιαπωνίας, συμφωνία εξουσιοδότησης η οποία διέπει την ανάθεση στον Αναγνωρισμένο Οργανισμό, υπηρεσιών προβλεπόμενων από την ισχύουσα νομοθεσία, για πλοία που φέρουν την Ελληνική Σημαία, καθώς και τις εταιρείες αυτών.

Τον Οργανισμό, ClassNK, εκπροσώπησε ο Γενικός Διευθυντής του Γραφείου στον Πειραιά, κος Κωνσταντίνος Μάρκου, συνοδευόμενος από τον Αναπληρωτή Διευθυντή, κο Daiji Aihara.

Σχετικές εικόνες

CLASSNKCLASSNK 1CLASSNK 2CLASSNK 3