Αλιευτικοί έλεγχοι στην Ιχθυόσκαλα Νέας Μηχανιώνας - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

20.11.22

Αλιευτικοί έλεγχοι στην Ιχθυόσκαλα Νέας Μηχανιώνας


 Μετά από αλιευτικούς ελέγχους που διενήργησαν βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Α' Λιμενικού Τμήματος Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης στην ιχθυόσκαλα Νέας Μηχανιώνας, βεβαιώθηκαν:


-Μία (01) αλιευτική παράβαση για εμπορία – πώληση 29 ιχθυοκιβωτίων συνολικού βάρους 232 κιλών με ιχθύες του είδους “SPARUS AURATA” (τσιπούρα) μικρού μεγέθους διαστάσεων 15-18 εκατοστών, κάτω του επιτρεπόμενου ελαχίστου μεγέθους των 20 εκατοστών.


-Δύο (2) αγορανομικές παραβάσεις για μη αναγραφή επιστημονικής ονομασίας ειδών αλιευμάτων και της ζώνης αλίευσης σε παραστατικό εμπορίας – διακίνησης


Από τη Λιμενική Αρχή Νέας Μηχανιώνας βεβαιώθηκαν συνολικά τρεις (03) παραβάσεις, ενώ τα ανωτέρω αλιεύματα κατασχέθηκαν και θα διατεθούν σε ευαγή ιδρύματα.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.