Ενισχύεται ο στόλος της Ελληνικής Αστυνομίας με 63 νέα οχήματα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

24.11.22

Ενισχύεται ο στόλος της Ελληνικής Αστυνομίας με 63 νέα οχήματα


 Παρελήφθησαν 63 νέα οχήματα τα οποία εντάσσονται στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας, για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών.


Συγκεκριμένα, πρόκειται για:


• 25 επιβατικά οχήματα υπηρεσιακού χρωματισμού, που αποκτήθηκαν μέσω συγχρηματοδότησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Πελοπόννησος», του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και κατανέμονται σε Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία.


• 34 ειδικά οχήματα μεταγωγής κρατουμένων, υπηρεσιακού χρωματισμού, που αποκτήθηκαν μέσω του κρατικού προϋπολογισμού και κατανέμονται σε υπηρεσίες επιφορτισμένες με αρμοδιότητες μεταγωγής κρατουμένων.


• 4 οχήματα μεταφοράς κάτω των δέκα (10) ατόμων, υπηρεσιακού χρωματισμού, που αποκτήθηκαν μέσω συγχρηματοδότησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο 2014-2020» του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και κατανέμονται σε αστυνομικές υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου.


Με την προσθήκη των οχημάτων αυτών ενισχύεται και αναβαθμίζεται σημαντικά η επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ παράλληλα βελτιώνεται το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Πηγή