Υπό διωγμό οι λιμενικοί του Τρικερίου – Ασφαλιστικά μέτρα στον διοικητή - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

16.9.23

Υπό διωγμό οι λιμενικοί του Τρικερίου – Ασφαλιστικά μέτρα στον διοικητή


 Ασφαλιστικά μέτρα έξωσης στον Διοικητή του Λιμενικού Τμήματος

Σε σίριαλ χωρίς τέλος εξελίσσεται το ζήτημα στέγασης της Λιμενικής Αρχής Αγίας Κυριακής Τρικέρων μετά από χρόνια προβλημάτων.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα το λιμενικό τμήμα τελούσε υπό καθεστώς έξωσης από την ιδιοκτήτη του κτηρίου, ο οποίος ήθελε τον χώρο για προσωπική χρήση και εκμετάλλευση.

Χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου και με την καθοριστική συμβολή τόσο του Γενικού Γραμματέα Ναυτιλίας και Λιμένων κ. Κυριαζόπουλου Ευάγγελου όσο και του Δημάρχου Ν. Πηλίου κ. Μιτζικού Μιχάλη παραχωρήθηκε στην Αγία Κυριακή Τρικέρων χώρος από τον Δήμο Νοτίου Πηλίου κατ’ εφαρμογή σχετικής δικαστικής απόφασης.”

Και ενώ το προσωπικό της υπηρεσίας είχε μεταφέρει όλα τα έπιπλα και τα αρχεία στο νέο χώρο και σε μια περίοδο που το προσωπικό του Β’ Λ/Τ Αγίας Κυριακής Τρικέρων διέσωσε δεκάδες συνανθρώπων μας που κινδύνεψαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που χτύπησαν την Μαγνησία, με πρωτοβουλία του Προέδρου του Σωματείου «Οι φίλοι του Ναυτικού-Λαογραφικού Μουσείου» Αγίας Κυριακής Τρικέρων και πρώην Δημάρχου Ν. Πηλίου Νίκου Φουρτούνα με δόλιο και κακόβουλο τρόπο κατατέθηκε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του Διοικητή του Λιμενικού Τμήματος ο οποίος εντός ολίγων ημερών (19-09-23) ,θα πρέπει να παραστεί στο Ειρηνοδικείο Βόλου καταβάλλοντας από την τσέπη που όλα τα δικαστικά έξοδα προκειμένου να αντιμετωπίσει την έξωση από τον “συνάδελφο” και πρώην Ναύαρχο του Λιμενικού Σώματος Νίκο Φουρτούνα.

Όπως τονίζει η Ένωση Προσωπικού Λ.Σ Κεντρικής Ελλάδος είναι θλιβερό ο Διοικητής της Υπηρεσίας να διώκεται σε προσωπικό επίπεδο και να χρειάζεται καταβάλλει δικά του χρήματα του προκειμένου να σωθεί μια υπηρεσία που από ότι φαίνεται είναι ανεπιθύμητη από τους ντόπιους.

Σε καμία περίπτωση δεν θα ανεχτούμε να παίζονται παιχνίδια στην πλάτη των συνάδελφων και των οικογενειών τους την στιγμή που το Λιμενικό Σώμα έχει γράψει με χρυσά γράμματα την ιστορία του στην Αγία Κυριακή Τρικέρων με συναδέλφους που πρόσφεραν πολλά και έδωσαν το δικό τους στίγμα στο ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Θα στηρίξουμε με κάθε μέσο τους συναδέλφους μας που υπηρετούν στο Τρίκερι και καλούμε κάθε υπεύθυνο και κάθε φορέα να συνδράμει στην λήξη αυτής της προσβλητικής ταλαιπωρίας που έχουν υποστεί το ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ και τα στελέχη του».