Παγκόσμιοι πρωταθλητές τα παιδιά του Λιμενάρχη Στυλίδας Πλοιάρχου ΛΣ Ευθύμη Βέτσικα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

2.9.23

Παγκόσμιοι πρωταθλητές τα παιδιά του Λιμενάρχη Στυλίδας Πλοιάρχου ΛΣ Ευθύμη Βέτσικα
 Παγκόσμιοι Πρωταθλητές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TaeKwonDo (ΕITF) στο Καζακστάν (23-26/8/2023) αναδείχθηκαν η Στεφανία και ο Δημήτρης Βέτσικας, παιδιά του λιμενάρχη Στυλίδας Πλοιάρχου ΛΣ Ευθύμη Βέτσικα και της ομοσπονδιακής προπονήτριας Αναστασίας Ντόβα.

18χρονη Στεφανία, αθλήτρια του ΑΓΣ Ζωγράφου και νεοεισαχθείσα φοιτήτρια της Ιατρικής Σχολής Αθηνών κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το Ασημένιο μετάλλιο σε ατομικό αγώνισμα μάχες στην κατηγορία -47 kgr.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ο 16χρονος αδελφός της Δημήτρης κατέκτησε 2 ασημένια μετάλλια στο αγώνισμα μάχες στην κατηγορία -57 kgr και ομαδικές μάχες νέων ανδρών καθώς και 2 χάλκινα  μετάλλια στα ομαδικά Τουλ και εναέριες τεχνικές νέων ανδρών.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Με τις νίκες και τα συνολικά 5 μετάλλιά τους η Εθνική ομάδα Ταεκβοντό της ΑΟΤΕ κατέκτησε την τρίτη θέση στη γενική κατάταξη μεταξύ 34 χωρών με 14 χρυσά, 26  ασημένια και 44 χάλκινα μετάλλια, πίσω από την πρώτη Β. Κορέα με 83 μετάλλια (53 χρυσά, 21 αργυρά, 9 χάλκινα), και τη δεύτερη Ρωσία με 125 μετάλλια (28-39-58).

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά για τις διακρίσεις τους!

Πηγή